Pressemeddelelser 11 October 2022

Ny økonomidirektør hos Tscherning

Ny økonomidirektør hos Tscherning

 

Tscherning Gruppen er glad for at kunne meddele, at Bülent Semovski pr. 1. oktober 2022 er blevet ansat som økonomidirektør hos Tscherning A/S i Hedehusene.

Fokus på effektivisering og digitalisering

 

Bülent Semovski er uddannet Cand. Merc. Aud. og har flere års erfaring fra bl.a. Deloitte, FLS og senest som Finance Director hos Rambøll. "Vi er meget glade for, at Bülent Semovski har takket ja til stillingen som økonomidirektør", fortæller Søren Tscherning, administrerende direktør i Tscherning Gruppen og fortsætter: "Bülent har stor erfaring med igangværende arbejder og projektstyring, og med hans brede økonomiske og kommercielle baggrund er vi sikre på, at Bülent vil hjælpe os med at videreudvikle Tscherning i de kommende år.”

Bülent Semovski er bosiddende i Malmø med sin kone og tre børn. Han fortæller: ”Jeg kan se et stort potentiale i Tscherning, og jeg glæder mig meget til at være med til at præge udviklingen i virksomheden. Sammen med mine mange dygtige kollegaer skal vi bl.a. arbejde med effektivisering og digitalisering. Jeg har allerede mødt både mit dygtige team og mine ledelseskollegaer, og for mig er det vigtigt, at vi alle trives og udvikles. Det glæder jeg mig også til at sætte mit præg på”, slutter Bülent Semovski.

 

Om Tscherning

 

Tscherning er en af Danmarks mest anerkendte entreprenør og nedrivningsvirksomheder med mere end 350 ansatte i Danmark og Norden. Med årene er Tscherning blevet kundernes foretrukne valg, når det kommer til samarbejde om bæredygtig nedrivning, byggemodning, og andre anlægsopgaver.

Som Danmarks grønne entreprenør er miljøet et centralt emne. Gennem stærke værdier og ambitiøse CSR-politikker er Tscherning en af de bedste i branchen til at styre projekter, sikre kvalitet og beskytte miljøet.

For yderligere information kontakt venligst administrerende direktør for Tscherning Gruppen, Søren Tscherning på e-mail: soren@tscherning.dk

For pressemateriale, kontakt venligst birgitte@tscherning.dk

 

Det sker hos Tscherning

seneste nyheder