Generelt 07 december 2022

I fuld gang på Risskov Brynet

Tscherning og Raundahl & Moesby i fuld gang på Risskov Brynet

 

Over 1000 hele vognlæs

Så meget jord skal flyttes i forbindelse med byggemodningen af det sidste byggefelt på Risskov Brynet, hvor der i de kommende år skal opføres 295 nye lejligheder.

Sammen med projektudviklere fra Raundahl & Moesby er anlægs- og entreprenørvirksomheden Tscherning nu gået i gang med at klargøre og byggemodne den ca. 10.200 kvm store byggegrund ved Risskov i Århus, som er det sidste tomme byggefelt i den nye bydel Risskov Brynet.

”Vi var de allerførste på pladsen, og vi er i gang med bl.a. byggemodning, kloak- og anlægsarbejde samt belægningen,” fortæller regionsdirektør fra Tscherning, Tobias Fogh og fortsætter: ”Vi har fra starten haft en rigtig god og konstruktiv dialog med Raundahl & Moesby, som er totalentreprenør på projektet. Vi har i fællesskab fundet en masse gode løsninger, og vi har oplevet en gensidig lydhørhed overfor vores forskellige forslag til, hvordan projektet skal løses. Vi forventer, at Tscherning skal arbejde med byggemodning på pladsen i et helt år.”

 

DGNB-certificering

Lejlighederne i Risskov Brynet bygges efter de bæredygtige principper i DGNB-certificeringen, hvilket er en certificeringsordning, der har til formål at skabe et fælles afsæt for måling og vurdering af bæredygtigt byggeri. Og netop bæredygtighed er højt på agendaen hos både Tscherning og Raundahl & Moesby.

Jeppe Strand Lemvig, som er projektleder hos Raundahl & Moesby, fortæller:
”Vi vil være med til sætte øget handlekraft bag bæredygtighed i byggebranchen. Og vi kan netop inspirere med viden, erfaringer og løsninger, så lysten til at arbejde bæredygtigt i byggeriet smitter af på både os selv og på andre i branchen. Tschernings grønne profil giver dem et forspring i forhold til andre anlægsentreprenører. Samtidig har Tscherning en meget professionel tilgang og kommer med gode og konstruktive forslag til løsning af de udfordringer, som kan opstå undervejs.”

Projektet på 15.400 kvm boliger og 6.200 kvm kælder forventes færdigt i maj 2024.


Har du spørgsmål til projektet? Så kontakt:
Jeppe Strand Lemvig, projektleder hos Raundahl & Moesby på email: jsl@raundahl-moesby.dk eller Tobias Fogh, regionsdirektør hos Tscherning på email: tobias@tscherning.dk

 

Øverst: Tobias Fogh (t.v.) fremviser plan over projektet (foto: Tscherning)
Nederst: Risskov Brynet (foto: Tscherning)

Det sker hos Tscherning

seneste nyheder