KONTAKT OS

Kontakt os i dag hvis du har spørgsmål til vores projekter, ydelser eller andet.

For leverandører

Vi arbejder løbende struktureret med forbedringer inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet, og er certificeret efter standarderne ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Tschernings sociale, miljømæssige og etiske forpligtelser afspejles i al omgang med kunder, medarbejdere, leverandører og andre interessenter, og vi opfører os virksomhedsmæssigt korrekt overalt, hvor vi opererer. Tscherning deltager desuden i Det nordiske Global Compact netværk sammen med mere end 150 ligesindede virksomheder fra Danmark, Sverige, Norge og Island, ligesom vi er medlemmer af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, der har som formål at udvikle samfundsansvaret i den danske bygge- og anlægssektor.
 
FAKTURERING:
Vi modtager fakturaer som pdf på følgende mail: faktura.gt@tscherning.dk
 

Whistleblowerordning

Oplever du noget forkert eller ulovligt, så kan du bruge vores whistleblowerordning. Her kan du frit, anonymt og/eller fortroligt anmelde din bekymring pr. mail til:
whistleblower@tscherning.dk

  • Anonym indberetning: Du kan indberette anonymt ved at bruge whistleblower@tscherning.dk
  • Ikke-anonym indberetning: Whistleblowere kan vælge at identificere sig selv og give yderligere information og dokumentation til støtte for deres indberetning.


Alle indberetninger registreres sikkert og fortroligt i et lukket område, hvor kun vores CFO og HR-chef har adgang.
Registreringen skal omfatte oplysninger som dato, tidspunkt, indberetterens valg om anonymitet eller identifikation samt en detaljeret beskrivelse af indberetningen.