Eksperter bag grabben

Jordarbejde

Eksperter bag grabben

Vi har materiel, erfaring og viden til at udføre stort set alle typer opgaver, hvor der skal graves, flyttes jord, planeres og nivelleres. Tscherning har bl.a. stået for landskabsudformning af parkanlæg og golfbaner, indretning af haver og underbygning af veje. Vi har endda skabt skulpturer ud af jord. 

 

Uanset om jorden er let eller svært forurenet og om der er tale om olie, tjæreforbindelser, tungmetaller eller andre skadelige stoffer, har Tscherning mange års erfaring i at håndtere, sortere og sørge for rensningen af jorden. I særlige tilfælde lastes den på lastbiler inde i kæmpetelte, så forurenet støv ikke spredes. 

 

Jordarbejde er krævende – ikke kun for vores maskiner og mandskab, men også for omgivelserne i det område, hvor jordarbejdet foregår. Når tonsvis af jord skal køres bort og eventuelt ny jord fragtes til, afvikler vi logistikken med de størst mulige hensyn til beboere og bygninger i forhold til både trafik, støj og vibrationer. 

 

Når jordarbejdet er fuldført, følger vi gerne opgaven til dørs og afslutter anlægsarbejdet med at planere og lægge græs eller belægning, hvad enten det skal være beton, asfalt, brosten eller fliser. Vi etablerer, vedligeholder og ændrer parkeringspladser, torve, pladser, rundkørsler, busstoppesteder, cykelstier, fortove og veje. Og vi har erfaring i at afvikle selv tæt trafik smertefrit og sikkert under arbejdet. 

 

Læs mere om vores kompetencer inden for byggemodning, kloakarbejde og LAR-løsninger

Kontakt os

CASES