Professionel støbning og montering

Beton

Professionel støbning og montering

Vi laver både specialstøbt design-beton, støbning af kælder, gulv og fundament samt råhus og konstruktion med elementer. Når vi støber, står vi naturligvis også for eventuel armering mv. Uanset hvad opgaven kræver, kan vi indgå som en erfaren samarbejdspartner. 

Vores betonafdeling kan i samarbejde med Tschernings øvrige forretningsområder trække på de mange kompetencer in-house og derved indgå i et enkelt og effektivt samarbejde, som styrker grænsefladerne i byggeprocessen.

Når en bygherre køber en bygning til nedrivning, er det jo typisk fordi, der skal stå noget andet på grunden, når bygningen er væk. Tscherning tilbyder fordelagtige løsninger ved at stå for både nedrivningen, genbrug af materialer og den efterfølgende byggemodning.

Ved at tilbyde udførelse af opgaver på beton- og råhusområdet, tager vi synergien et skridt videre. Dermed får vores kunder glæde af en samlet løsning, der kan strække sig helt fra, at der står en gammel bygning, til at grunden er renset, saneret og byggemodnet, og der står et færdigt råhus klar til at bygge videre på.
 

Kontakt os

CASES