Generelt 20 november 2023

Tscherning modtager Temaprisen ved landskåringen af Årets Ejerleder 2023

Torsdag den 16. november blev Søren Tscherning tildelt Temaprisen ved Landskåringen af Årets Ejerleder 2023. 

Søren Tscherning fik prisen for sin bemærkelsesværdige indsats inden for grøn transformation i byggebranchen. Han står som en pioner inden for bæredygtighed og har været en af de første i branchen til at implementere betydelige grønne forandringer.

Ulrik Ræbild, Middle Market Leder og partner i PwC, påpeger betydningen af Tschernings dedikation til grøn omstilling: "Det er en agenda, som betyder meget for ejerlederen. Han har gjort det til en klar prioritet at drive en grøn transformation i en ellers svær branche at være grøn i. Hans engagement og indsats for at blive en grønnere virksomhed fortjener anerkendelse."

Søren Tscherning har fokuseret på at mindske virksomhedens klimaaftryk ved at integrere cirkulær økonomi og genbrug. Dette inkluderer initiativer til at reducere energiforbruget, optimere transportprocesser og minimere ressourceforbruget i produktionen.

Henrik Rasmussen, regionsbankdirektør i Nykredit, kommenterer Tschernings ambitioner: "Søren Tscherning er en ambitiøs ejerleder. Han siger højt og har ambitioner om at videreudvikle virksomheden og gøre den endnu mere innovativ, når det kommer til den grønne omstilling."

Dansk Erhverv tilslutter sig hyldesten til Tschernings grønne initiativer. Casper Klynge, vicedirektør i Dansk Erhverv, udtaler: "Søren Tschernings iver og drive for den grønne transformation er inspirerende. Han brænder for agendaen og insisterer på at finde innovative løsninger for at drive den grønne omstilling fremad. Han er en fuldt fortjent vinder af Årets Temapris."

Læs mere her:
https://www.pwc.dk/da/presse/meddelelser/2023/aarets-temaprisvinder-2023-er-fundet.html

Det sker hos Tscherning

seneste nyheder