Et speciale i fuld præcision

Nedskæring af konstruktioner

Et speciale i fuld præcision

Enkeltdele og sektioner af gamle bygninger kan ofte genbruges i nyt byggeri 1:1. Dette er ikke blot en bæredygtig løsning, der samtidig kan spare bygherren på bundlinjen – det kan også være med til at overføre både historie og visuel sammenhængskraft fra det gamle til det nye byggeri.

Ofte er der tale om flere sammenhængende dele, der kræver planlægning og logistisk overblik. Det kan for eksempel være stålkonstruktioner, betonelementer, tagkonstruktioner, kedler, turbiner, vinduespartier og facadeelementer, der kan tages ned i sektioner.


Tscherning har den knowhow, der skal til for at vurdere konstruktioner og risici, inden vi planlægger den konkrete demontering af bygningsdele. Vi kan demontere hele bygningsdele til genanvendelse, og vi ved, hvordan vi demonterer, bevarer og håndterer delene bedst.


Vi har vores egne diamantskærere i Totaldiamanten, som også udfører wireskæring med et team af specialister med stor erfaring. Her skæres med stålwire med diamantringe, hvilket oftest er en bedre løsning end diamantboring eller diamantskæring. Wireskæring er særdeles velegnet til større konstruktioner, f.eks. materialetykkelser på over 400 mm, store kloakrør, vandledninger, tykke betonvægge, sekantpælsvægge og lignende.

Kontakt os

CASES