Generelt 30 august 2022

Nedrivningsdirektør hos Tscherning fylder 50 år

NEDRIVNINGSDIREKTØR FYLDER 50

 

”Det er mit ansvar at udvikle vores medarbejderes engagement, arbejdsglæde og forretningsforståelse, så grundlaget for vores forretning kan bestå mange år ud i fremtiden.”

 

Sådan fortæller Nedrivningsdirektør hos Tscherning, Thomas Willumsen, om sin passion for ledelse. Og torsdag den 1. september runder Thomas et skarpt hjørne, når han fejrer sin 50-års fødselsdag.

 

Siden sin tiltrædelse hos Tscherning i starten af 2021 har Thomas været optaget af at udvikle medarbejdernes potentiale, som, i følge Thomas, netop skaber virksomhedens fundament. I 2020 afsluttede han en Master Coach uddannelse, hvilket styrkede hans interesse for medarbejderudvikling endnu mere: ”Som leder har jeg et ekstra stort ansvar, og jeg respekterer og værdsætter vores dygtige nedrivere og projektledere. Det er fantastisk at se, hvor dedikerede og loyale kollegaerne er, og det er derfor min vigtigste opgave at træne og udvikle, så vi i fællesskab kan blive endnu mere kompetente i vores opgaveløsning,” fortæller Thomas, som netop startede hos Tscherning, da han kunne se en mulighed for at udvikle både forretningen og menneskerne.

 

Thomas har tidligere været ansat hos MT Højgaard, hvor han gennem 13 år løbende avancerede fra praktikant til projektchef. Siden har Thomas været afdelingschef hos bl.a. Adserballe & Knudsen, indtil han startede hos Tscherning.

 

Fødselsdagen bliver fejret på kontoret med kollegaerne og efterfølgende ved en privat fest.

Stort tillykke til Thomas Willumsen med de 50 år.

 

 

Billeder:
Nedrivning på Banemarksvej.
Thomas Willumsen (profilbillede).
Produktionsdirektør, Rune Holm Madsen og Nedrivningsdirektør, Thomas Willumsen.

Det sker hos Tscherning

seneste nyheder