Pressemeddelelser 11 August 2022

Entreprenørvirksomheden Tscherning præsenterer nu en omsætningsvækst på hele 12,9% i Tscherning A/S og 28,3% i Tscherning Gruppen, hvilket bl.a. er drevet af en højere efterspørgsel på bæredygtige løsninger.

REKORDOMSÆTNING OG STABIL VÆKST

Tschernings bestyrelser har netop godkendt årsrapporterne for 2021/2022, hvor virksomheden med et historisk godt regnskab endnu engang sætter rekord med det bedste resultat i firmaets historie.

Tscherning Gruppens omsætningen er fra forrige regnskabsår steget med hele 28,3% fra 518,9 til 666,1 mio. kroner. Samtidig præsenterer gruppens hovedselskab, Tscherning A/S, en omsætning, som fra forrige regnskabsår er steget med 12,9% fra 434,1 til 490,0 mio. kroner samt et resultat før skat, som er steget til 20,6 mio. kroner mod 14,2 mio. året før.

FORTRÆKKER BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Adm. direktør Søren Tscherning slår fast, at både han og bestyrelserne er meget tilfredse med resultatet, da det beviser, at virksomheden ligger på det høje niveau, som er ambitionen både nu og fremover. ”Markedet for nedrivning og anlæg har generelt været i vækst det seneste år, hvilket bl.a. skyldes Corona pandemien, som skabte et regulært boom indenfor byggebranchen. Samtidig får bygherrerne mere og mere fokus på den cirkulære økonomi, og de prioriterer derfor ofte en partner, som kan stå inde for en mere bæredygtig proces. Dette har resulteret i, at vi har vundet flere store projekter i det seneste år”, fortæller Søren Tscherning.

FREMAD I ET USIKKERT MARKED

”Når jeg ser fremad, går vi ind i et år med lidt større usikkerhed. Dette skyldes bl.a. kommunernes anlægsloft, krigen i Ukraine samt den store inflation, som påvirker både priser og renter i opadgående retning”, fortæller direktøren, som dog er optimistisk i forhold til udfordringerne på markedet. ”Det handler om balance – ikke kun om fremdrift og overlevelse. Og balancen mellem at drive en rentabel forretning samt at tænke bæredygtighed har placeret os højt hos kunder og samarbejdspartnere. Denne balance har også i mange år været med til at sikre et solidt, økonomisk fundament, og gør det muligt for os at tænke fremad trods et usikkert marked”, slutter Søren Tscherning.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst adm. direktør, Søren Tscherning på tlf. 2070 1060 eller på mail søren@tscherning.dk. For billeder og pressemateriale, skriv til birgitte@tscherning.dk.

Det sker hos Tscherning

seneste nyheder