KARRIERE I TSCHERNING

ER DU EN AF VORES KOMMENDE GRØNNE HELTE?

Link til ekstern jobportal

Kom og arbejd for Tscherning

Tscherning er en fantastisk arbejdsplads, hvilket vi fortæller en masse om her. 
Her kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om Tscherning, inden du søger. Vi har så meget at byde på! Vi passer godt på hinanden og har fornuftige værdier. Så snart du er klar til at søge, så gå til vores online jobportal eller se vores ledige jobs nedenfor.

Jobportal

VORES VÆRDIER

Tscherning er en af Danmarks største nedrivnings- og anlægsvirksomheder med +350 ansatte. Vores fortælling er grøn, og vi arbejder hårdt for at gå forrest på dagsordener omkring bæredygtighed, cirkulær økonomi og social ansvarlighed. Vores fem kerneværdier er ledende for vores kultur, og for hvordan vi arbejder med strategier, politikker og implementeringsprocesser for CSR.

BÆREDYGTIG UDVIKLING OG GRØNNE VALG - FOR VORES FÆLLES FREMTID.

*  Vi søger de mest bæredygtige løsninger og muligheder.
*  Vi kender vores grønne mål og arbejder loyalt for, at de indfries.
*  Vi bidrager aktivt til nedbringelse af CO2-udledning og til at øge cirkulær økonomi.

GØRE EN POSITIV FORSKEL.

*  Vi er ærlige, tillidsværdige og holder, hvad vi lover.
*  Vi kommunikerer konstruktivt, positivt og rettidigt.
*  Vi holder orden på pladserne, har styr på sikkerheden og går i det foreskrevne arbejdstøj.

RENTABEL VÆKST GENNEM STADIG UDVIKLING OG FORBEDRINGER.

*  Vi er nysgerrige, resultatorienterede og udviser godt købmandsskab.
*  Vi søger ny viden og partnerskaber, og vi deler gerne ud af vores viden.
*  Vi bruger ny teknologi, nye metoder og digitalisering.

FÆLLES MÅL, FÆLLES ANSVAR OG FÆLLES ARBEJDSGLÆDE.

*  Vi møder alle med tillid, tolerance og venlighed.
*  Vi taler ordentligt og respektfuldt til og om andre.
*  Vi udviser hjælpsomhed og initiativ udenfor eget ansvarsområde.
*  Vi overholder den aftalte arbejdstid og værner om firmaets ressourcer.

LEVERE PROFESSIONEL KVALITET TIL TIDEN.

*  Vi bruger og udvikler vores viden, kompetencer og erfaring.
*  Vi er dygtige, gør os umage og er stolte af vores arbejde.
*  Vi er servicemindede og leverer et godt produkt.

Jeg har dygtige kollegaer, og vi tænker de grønne løsninger ind i alle projekter. Jeg lærer noget nyt på hver opgave, og nogen gange tror jeg ligefrem, at det er en fordel at være kvinde i byggebranchen.

Kamilla Bodilsen

PROJEKTLEDER HOS TSCHERNING

MEDARBEJDERFORDELE

Mennesker er vores vigtigste ressource. Derfor er vores medarbejderes trivsel alfa og omega for os. Vi strækker os derfor ret langt for, at alle har så god en arbejdsdag som muligt, kommer sikkert hjem og vender glade tilbage igen dagen efter. Det er rarest for alle på den måde – og simpelthen god business. 

Sikkerhedstøj og værnemidler

Vi passer godt på din sikkerhed. Maskiner kan udskiftes og repareres – vores ansatte skal helst kunne fungere i mange år uden skader eller nedslidning. Du får derfor altid udleveret det rigtige udstyr, sikkerhedstøj, værnemidler og arbejdsredskaber til opgaven. Og har adgang til udskiftninger efter behov på alle tidspunkter på året. 

Opkvalificering

I Tscherning mener vi, at både virksomheden og de enkelte medarbejdere sikres bedst mulig trivsel og udvikling igennem løbende opkvalificering. Derfor er det vores mål, at alle medarbejdere får lagt en individuel plan for deres faglige udvikling, mens de er ansat. Vi opfordrer til og støtter uddannelse og opkvalificering af vores medarbejdere alle steder, hvor det er praktisk muligt, og til gavn for alle parter. Vi kan også selv tåle at blive klogere, så derfor lytter vi nøje, hvis en medarbejder kommer med et ønske om opkvalificering, man ikke tidligere har overvejet. Det kunne jo ende med at tilføre firmaet nye, vigtige kompetencer. Rent praktisk benytter vi os både af sidemandsoplæring og tilbyder de fornødne kurser igennem de relevante udbydere.

Sund frokost

I vores hovedkvarterer i Hedehusene og Stærkende sørger vi for en både sund, nærende og ikke mindst velsmagende frokostordning, der giver os det bedst mulige fundament for at fungerer resten af dagen.

Sociale arrangementer

Hos Tscherning mener vi, at arbejdspladsen så vidt muligt også skal være et socialt fællesskab. Derfor påskønner firmaet sædvanligvis medarbejderaktiviteter, opfordrer til sociale arrangementer og støtter initiativer til disse. Vi sponsorerer tigerne i Zoologisk Have i København, og inviterer ind imellem kollegaer og deres familie ind i Haven. Og da træer – og navnlig grantræet - er en så integreret del af vores identitet, afholder vi hvert år omkring jul et juletræsarrangement, hvor alle medarbejdere kan hilse på hinanden over lune æbleskiver og hente deres eget juletræ i skoven. Vi har også en mountainbikeklub, en fiskeklub, tager på udflugter, inviterer til koncerter og en masse andet.

PRAKTIK HOS TSCHERNING

Hvis du gerne vil prøve kræfter med jobbet som nedriver, så tager vi dig gerne ind i et praktikforløb. 
I Tscherning tror vi på, at alle mennesker skal have mulighed for at vise, hvad de kan. Derfor tager vi gerne en chance for at give folk denne mulighed. Vi ansætter på baggrund af kvalifikationer og vilje til arbejde – ikke på baggrund af folks fortid. 
Du kan løbende møde Tscherning i oplæg, messer og karrierearrangementer på både DTU og KEA og vi aftager praktikanter derfra i det omfang det giver mening for begge parter. 

Lærlinge

Vi lever af dygtige medarbejdere. Og vi vil gerne tage vores del af opgaven med at sørge for, at både vi og resten af bygge- og anlægsbranchen også i fremtiden har mulighed for at kunne ansætte kvalificeret arbejdskraft. Derfor har vi en politik om altid at have et større antal lærlinge ansat. Vi tager struktørlærlinge ind i samarbejde med de tekniske læreanstalter, ligesom vi har sammensat vores egen nedriveruddannelse, hvor vi igennem mere end 40 AMU-kurser, praktisk træning og en mentorordning giver folk chancen for at blive uddannet inden for det teknisk komplicerede fag, som nedrivning i dag er.