Om os

Sådan arbejder vi

Når det gælder nedrivning, anlægsarbejder, miljøsanering og maskinudlejning er der ikke mange som Tscherning, der magter at løse opgaven. Vores alsidighed gør, at vi magter såvel mindre opgaver som de store og komplekse. Vi har faglig stolthed og moderne materiel, der gør det muligt at løse alle slags opgaver i hele Norden.

Vi har en klar holdning til dét, vi gør – og handler derefter. Det kan man se i vores systemer, hvor vi har sat struktur på vores måde at arbejde på. Sammen med vores fokus på uddannelse og kompetence har det gjort os til en af de førende indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Tscherning er en grøn virksomhed. Vi skilter med det og vores maskiner, tøj og profil er synlig og grøn når vi er ude og arbejde.

Favne og balancere dine behov

En opgave skal kunne favne og balancere kundens behov, medarbejderens sikkerhed, naturen, produktionen og social omtanke. Vi gør ofte tingene anderledes, men eksperimenterer ikke. Vi bruger vores viden om processer og omgivelser til at skabe et godt miljø – også for produktion og medarbejdere. For os er der ingen tvivl om, at den røde tråd er grøn.

Det handler om balance – ikke kun fremdrift og overlevelse. Den balance har placeret os højt hos medarbejdere og kunder – samt sikret virksomhedens økonomiske solide fundament i mange år, der gør det muligt for os at tænke fremad for kunder og medarbejdere.

Læs mere om vores etiske grundregler , og vores arbejde med CSR .