Medarbejderne

Tscherning Akademiet

Tscherning Akademiet

Udvikling af mennesker står højt på Tschernings ledelsesagenda og for at fremtidssikre den høje standard firmaet altid har stået for, etablerede vi i 2012 Tscherning Akademiet.

Ideen er, som kælenavnet ”Malerkabinen” antyder, at alle medarbejdere i Tscherning, uanset uddannelse, baggrund og erfaring, skal en tur igennem malerkabinen. Dette for at sikre at alle medarbejdere har et minimumsniveau af den grønne virksomhedsånd og altså forstår firmaet historie, værdier og ambitioner samt forventninger til hvordan man opfører sig – vores 6 grundholdninger.

Som nyansat optages man automatisk i Tscherning Akademiet og som noget af det første får man udleveret en sikkerhedstaske. Indenfor det første år bliver man derudover indført i et medarbejdertilpasset forløb, der tilgodeser firmaets behov såvel som medarbejderens ønsker til videreudvikling de efterfølgende år.

På denne måde er Tscherning Akademiet med til at sikre alle medarbejdere muligheden for spændende karriereveje i Tscherning.

Tscherning Akademiet har for nylig afsluttet, vores ambitiøse lederudviklingsprogram for ca. 75 ledere i samarbejde med  Alectia Joblife.

Se Tschernings opstartsvideo til nye medarbejere her