Om os

Vores historie

I 1975 købte Georg Tscherning sin første gravemaskine. Udbetalingen var på 5.000 kr., og idéen var at leje sig selv og maskinen ud. Forretningen gik som smurt og snart blev det til endnu en maskine. Siden gik det slag i slag med en ny gravemaskine hvert år, og de første 18 år levede Tscherning næsten udelukkende af maskinudlejning. Men fra 1993 har Tscherning udviklet sig til også at være en af de mest anerkendte nedrivningsvirksomheder, og Tscherning har i dag nok Danmarks største kapacitet på området.

Siden sønnen Søren Tscherning indtrådte som direktør i 1997, er omfanget af anlægsopgaver blevet udvidet betragteligt. Samtidig er et af Tschernings særkender ikke mindst blevet evnen til at koordinere opgaverne, hvad enten det gælder nedrivning, anlægsopgaver eller miljøsanering. Også på miljøområdet viser Tscherning fremsynethed og har med grundig forberedelse altid været blandt de første, når nye miljøopgaver skulle løses. Det er Tscherning fortsat.

Tschernings kunder er både små og store. Men i takt med at de store er blevet større, har Tscherning løbende udviklet sig og honorerer bl.a. alle de krav, der stilles til dokumentation af arbejdets udførelse. Derfor er Tscherning en af de bedste i branchen til at styre projekter og til at sikre kvaliteten, miljøet og arbejdsmiljøet. Det mest synlige tegn på det er, at Tscherning i 2003 udviklede sit eget KMA-ledelsessystem, der i en og samme arbejdsgang opfylder kravene til tre ISO og OHSAS certificeringer m.m.

Begivenheder i Tschernings historie

1975 Georg Tscherning køber sin første gravemaskine
1993 Klaus Bodilsen ansættes som højre hånd
1997 Søren Tscherning begynder i firmaet
2003 Tschernings KMA-system er branchens første tredobbelte ISO- og OHSAS certificering
2010 Tscherning køber Total Diamanten A/S, som udfører alle former for skæring og boring
2012 Tscherning etablerer Tscherning Akademiet
2013 Tscherning køber grund på Lillemosevej, som idag fungerer som materielplads
2017 Tscherning optimerer deres arbejdsprocesser og indgik flere større kontrakter.