Løsninger

Vi klarer alt det grove

Tschernings komplette løsninger giver dig et hurtigere, mere enkelt og effektivt samarbejde, uanset om de indeholder nedrivning, miljøsanering, udgravning, belægningsarbejde eller består i at flytte hele bygninger. Du kan nøjes med én kontaktperson til samtlige opgaver, og du slipper for at involvere flere entreprenører. Vi koordinerer selv opgaverne, og det resulterer i en langt mere smidig gennemførelse uden stop og omstillinger. F.eks. kan vi gøre grunden klar, allerede inden der er enighed om et projekt. Det sparer tid.

Få en kompetent partner

Medarbejdernes store involvering giver dem bedre kendskab til alle opgaver i en løsning. Dermed har de et stort overblik og gør Tscherning til en kompetent partner ude på pladsen. Det er vi i øvrigt også hjemme på kontoret. Der findes næppe andre i branchen med samme kendskab til myndighedsbehandling og forundersøgelser. Noget der er en afgørende fordel i vores gode og mangeårige samarbejde med bygherrer, totalentreprenører og professionelle rådgivere.

Sparet tid kan blive meget værd

Ved at lade os stå for hele klargøringen af byggegrunden kan du fokusere på de store entrepriser og spare tid. Du kommer hurtigere i gang og bliver hurtigere færdig. Allerede inden der er enighed om projektet, klarer vi rydning af grund (også for træer og buske), nedrivning, udgravning, kloakarbejde, etablering af installationer i jorden og underbygning for veje og belægninger. Byggepladsindretning kan være en del af klargøringen, ligesom vi naturligvis afbryder og afpropper installationer forskriftsmæssigt.