Certifikater

Certifikater

Kreditvurdering

Tscherning bliver løbende kreditvurderet af firmaet Bisnode (tidligere Soliditet), som står bag en pålidelig og avanceret vurderingsmodel, der benytter en lang række parametre som grundlag for vurderingen, bl.a. baseret på nøgletal fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt CVR-registreret.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Certificeret ledelsessystem

Som den første i sin branche har Tscherning på samme tid opnået hele tre certificeringer, der gør os til en af de førende virksomheder indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Tscherning har nemlig udviklet det første og hidtil eneste KMA-ledelsessystem, der fra sin fødsel sikrer, at vi i en og samme arbejdsgang overholder samtlige krav i de tre certificeringer. Det giver dig papir på det, vi altid har gjort – nemlig at vi udfører vores arbejde ordentligt. Som certificeret er vi også forpligtet til hele tiden at forbedre os, og vi bliver kontrolleret hvert halve år. Herunder kan du se vores certifikater…

  • content/certificering-ledelssystem-1.jpg
  • content/certificering-ledelssystem-1.jpg
  • content/certificering-ledelssystem-1.jpg
  • content/certificering-ledelssystem-1.jpg
  • content/certificering-ledelssystem-1.jpg

Øvrige certifikater

Tscherning udmærker sig desuden fagligt på flere områder. Her er et udvalg af vores øvrige certifikater:

  • content/certificering-ledelssystem-1.jpg
  • content/top1procent-certifikat_g-tscherning-as-2019---thumb.jpg

 CO2 neutralt certificeret website

Som et led i ambitionen om at være en bæredygtig virksomhed har vi i Tscherning valgt at kompensere miljøet for den belastning, som en hjemmeside repræsenterer.

De servere og det netværk, der driver verdens internettrafik, kræver mere strøm, end man måske skulle tro. Og derfor slider en velbesøgt hjemmeside på naturens ressourcer. Det gør vi nu noget ved hos Tscherning ved at neutralisere den mængde CO2, vores digitale tilstedeværelse genererer.

Jo mere trafik, der er på denne hjemmeside, jo mere støtter vi grønne tiltag som for eksempel opsætning af vindmøller, og andre projekter inden for vedvarende energi.

certifikater/certifikat-co2-neutralt-website-dansk-.png