Referencer
  • Psykiatrisk Center i Hvidovre

Psykiatrisk Center i Hvidovre

Psykiatrisk Center i Hvidovre gennemgik over en treårig periode en totalrenovering.
Tscherning stod for miljøsanering og nedrivning af PCB, bly og asbest på i alt 18.000 kvadratmeter.

Det kræver et godt samarbejde og stiller særlige krav, når støj, støv og byggerod skal kombineres med den daglige drift på Psykiatrisk Center Hvidovre. Otte længer til beboerne på Psykiatrisk Center skulle gennemgå en totalrenovering, samtidigt med der skulle opføres fem nye tilbygninger. 

Tscherning stod her for miljøsanering og nedrivning på i alt 18.000 kvadratmeter. Opgave bestod i at fjerne blyholdigt maling og PCB-kontaminerede materialer, herudover indeholder tag og udhæng asbest. 

Ingen flaskehalse
Efter et år på opgaven stod første fase i renoverings-projektet snart klar. Tschernings størrelse gjorde, at det var muligt at løfte opgaven og sætte ind med op til 20 af Tschernings egne folk ad gangen. På de bygninger, som skulle totalrenoveres lavede Tscherning undertryk på hele bygningen og saneret ad én omgang, andre steder foretog Tscherning punktsanering.

Maksimal minimering af støj
Den største udfordring var dog ikke den faglige ekspertise i nedrivning og miljøsanering, men snarere at centeret havde åbent døgnet rundt. Hertil kom, at centeret husede stedets beboere, hvoraf to afdelinger var ’lukkede’/aflåste. Netop den situation har Tscherning dog allerede erfaring med, da entreprenørvirksomheden har stået for et lignende projekt for Psykiatrisk Center i Vordingborg og psykiatrisk center i Dianalund, Kolonien Filidelfia.

Pladschef Jens Dandanell Møller, Totalentreprenør B. Nygaard Sørensen:
”Tscherning har været meget professionelle. De er meget dygtige, effektive, gode til at omstille sig og til at følge tidsplanen. Der har været en god dialog, samarbejde og forståelse. Der er kun godt at sige."

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere detaljer.

FAGENTREPRISE
Projektperiode: 
2011 - 2017

Bygherre: 
Region Hovedstaden

Hovedentreprenør: 
B. Nygaard Sørensen A/S

Adresse:
Psykiatrisk Center Hvidovre, Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndby

Gå tilbage