Referencer
  • Løbehjulsbanen
  • Løbehjulsbanen
  • Løbehjulsbanen
  • Løbehjulsbanen

Løbehjulsbanen

Tscherning lavede betonarbejdet, da de tohjulede og de firhjulede fik hver deres bane at løbe på i Fælledparken Det er ikke ligetil for skateboardbrugere og løbehjulsbrugere at dele en bane. Det måtte man sande på Østerbro.

Heldigvis lykkedes det at finde penge til opførelse af en løbehjulsbane i forbindelse med den allerede opførte skaterbane i Fælledparken, der i 2012 fik Dansk Betons In-situ Prisen.

Tscherning fik betonentreprisen på den nye bane, dvs. montering af stål og in situ-støbning af ramper og flader, som underentreprenør til Malmos. På et 700 m2 stort fladt areal bestod opgaven i at skabe de skrå flader, buede flader og plane flader, børn og unge kan boltre sig på.

Det er bekosteligt at støbe skrå og buede flader. Der bruges en del tid til at lave forskalling og opsætte stålkanten, som løbehjulene glider på. Støbearbejdet er krævende, da alt skal være præcist og afrettet.

Også sidste del i processen, den manuelle glitning af alle overflader, er langsommelig. Denne opgave var yderligere kompliceret af måden, den bundne armering skulle monteres på i trækonstruktionerne. Heldigvis havde vi vejret med os – et par regnbyger kunne klares med et interimistisk opsat telt.

Tscherning fik afleveret banen til alles tilfredshed inden for den planlagte tid og med en meget tilfreds bygherre, der ved 1 års gennemgangen roste betonarbejdet.

Yasmin Van der Maal, byggeleder i Parkprojekter, Københavns Kommune:
Vi er meget glade for den fine løsning der er skabt på vores Løbehjulsbane i Fælledparken, ikke mindst for den gode kvalitet og finish på betonarbejdet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere detaljer.

FAGENTREPRISE
Projektperiode: 
Juni - Oktober 2013

Bygherre: 
Københavns Kommune

Rådgiver: 
Cowi A/S

Hovedentreprenør:  
Malmos A/S

Adresse:
Frederik V's Vej, 2100 København Ø

 

Gå tilbage