Referencer
  • Kalvebod Brygge 32
  • Kalvebod Brygge 32
  • Kalvebod Brygge 32
  • Kalvebod Brygge 32
  • Kalvebod Brygge 32
  • Kalvebod Brygge 32

Kalvebod Brygge 32

For ejendomsselskabet Genesta har Tscherning forestået en total rydning af den tidligere DSB-bygning på Kalvebod Brygge.


Den seks etager høje tidligere godsterminal på Kalvebod Brygge skal gennemrenoveres og omdannes til en moderne kontorbygning. Første skridt er at rense bygningen ned til skelettet – en ren søjle-/bjælkekonstruktion. Tscherning forestår i den forbindelse en total rydning og miljøsanering af de fem øverste etager. Alle indvendige vægge, lofter og gulve er blevet afrenset og fjernet. 14.000 m2 PCB-holdigt asfaltgulv er blevet fjernet, og den underliggende beton slyngrenset.

800 m2 trægulve og et antal termoruder bliver i forbindelse med arbejdet udtaget til genbrug. Bygningens facader i gasbetonsten bliver banket ned, og bærende bjælker skæres ud og nedtages med kran. Disse bærende bjælker bliver yderligere skåret omkring samlingerne, da disse også indeholder PCB, der skal behandles separat, før den øvrige beton bortskaffes. Rydningen af bygningen er sket under særlige forhold, da stueetagen stadig er i brug af Rigsarkivet, og Bane Danmark har en aktiv serverpark placeret på dele af bygningens 1. og 2. etage.

Hensyn til brugere og følsomt udstyr har derfor gjort det nødvendigt at fortage mange nedbrydningsopgaver ekstra nænsomt, og for eksempel arbejde med håndkraft i stedet for med maskiner flere steder. På den måde har støv, støj og rystelser kunnet minimeres.

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere detaljer.

Totalentreprise
Miljøsanering og rydning af 20.000 m2 på Kalvebod Brygge
Adresse: Kalvebod Brygge 32, 1560 København V
Kontraktperiode: 2018-2019
Bygherre: Genesta
Rådgiver: Steen Niebling

Fra Tscherning: 
Projektleder Dennis Becker
Seniorformand Dean E. Christensen
Formand Michel Jacobsen

Gå tilbage