Nyheder
  • Tschernings materielplads på Lillemosevej
  • Tschernings materielplads på Lillemosevej
  • Tschernings materielplads på Lillemosevej

Tschernings materielplads på Lillemosevej

I august 2013 købte Tscherning en grund på Lillemosevej med drømmen om at samle udstyr, materiel og servicefunktioner et sted. Dette blev en realitet i 2017. 

På Lillemosevej 1 i Hedehusene har Tscherning samlet en stor del af deres servicefunktioner samt udstyr og materiel. Fordelt på grundens 46.600 m2 er anlagt et autoværksted til reparation af virksomhedens biler, en koldhal til opbevaring af genbrugsmaterialer og en lagerhal hvorfra småmaterialer kan lejes til Tschernings opgaver indenfor miljøsanering, nedrivning og anlæg. 

Tschernings materielplads opbevarer over 100 større maskiner, som udlejes til interne og eksterne kunder. Med mere end 42 års erfaring med maskinudlejning, gør Tscherning en dyd ud af altid at optimere løsningen af opgaver og sende det helt rigtige grej. 

Som en del af Tschernings grønne profil er der til materielpladsen tilknyttet containerkørsel, som kører affald og grus fra byggepladser til Lillemosevej samt anmelder og deklarerer dette. 

En smedehal og en etableret vaskeplads er med til at sikre vedligeholdelse af maskinerne og derved den højeste kvalitet samt lynhurtig service, så maskinerne hurtigt er klar til næste projekt. 

Og alt det arbejder som udføres, gøres med udgangspunkt i vores grønne profil. 

Gå tilbage