Nyheder
  • Tscherning præsenterer solidt regnskab

Tscherning præsenterer solidt regnskab

Danmarks Grønne entreprenør har arbejdet sig gennem de seneste måneders forandrede verden præget af Corona, og Tschernings bestyrelse har derfor i dag kunne godkende et årsregnskab med flot resultat.

På trods af at verden med et slag blev et forandret sted, og Danmark blev et helt anderledes land at drive forretning i, kommer Tscherning ud af regnskabsåret 2019/2020 med et driftsresultat før skat på kr. 10.810.245,- og efter skat kr. 8.443.238,-.

Det er effektiviseringer og vedholdenhed, der har skabt de gode resultater sammen med en offentlig dagsorden, der bliver grønnere og grønnere og dermed passer fornemt med Tschernings bæredygtige tilgang til nedrivning, miljøsanering og anlægsarbejde.

Meget tilfredsstillende
- Det er et meget tilfredsstillende resultat, som vi sagtens kan tillade os at glæde os over, udtaler administrerende direktør Søren Tscherning, der dog uddyber, at de pæne tal skal ses i lyset af, at firmaets omsætning i det forgangne regnskabsår også har været rekordstor, og at Tscherning dermed desværre ikke matcher byggebranchens gennemsnit på 4% i forhold til opnået driftsresultat. 

- Men vi kan se på udviklingen, at vi med bedre og bedre resultater år for år er godt i gang med en rejse imod dette. Vores resultater skyldes først og fremmest vores fantastiske medarbejdere, der har knoklet igennem på trods af omstændighederne. Jeg er stolt over det niveau, de lægger for dagen. Der er naturligvis altid plads til forbedringer i enhver organisation, og vi arbejder fortsat på at blive et endnu stærkere hold i den kommende tid, fastslår direktøren.

Corona var ingen bremse
De primære aktiviteter har ikke været synderligt hårdt ramt af forårets forandrede forhold.

- Hverdagen for Tschernings medarbejdere har budt på mere håndsprit og ændrede forholdsregler, men vi har formået at stå sammen igennem det hele – også selvom vi har skulle gøre det med afstand. Heldigvis har Coronasituationen ikke betydet en nævneværdig nedgang i vores aktiviteter, og pandemien afspejler sig derfor heller ikke i årets regnskab, siger Søren Tscherning og fortsætter:

- Tscherning vokser sig heldigvis igennem udfordringerne. I dette regnskabsår har vi udvidet forretningen og kan nu sammen med vores nye søsterselskab Tscherning Beton levere endnu mere helstøbte totalløsninger til vores kunder. Dette har, sammen med de mange dygtige kræfter, der får hjulene til at dreje rundt for os, været medvirkende til, at vi igen i år har kunnet påtage os nye, store og spændende opgaver – uden at gå på kompromis med vores grønne grundtanke.  

Den grønne agenda styrker forretningen
Direktøren glæder sig i øvrigt over, at bæredygtighed endelig er blevet en bærende faktor for alle – både i det private og det offentlige.

- Miljøet og klimaet bliver ved med at vokse på både vores og hele verdens dagsorden. Det er en stor glæde for mig personligt – og kun en fordel for Tscherning som virksomhed – at den offentlige agenda nu også er begyndt at blive tydeligt grøn. Det er derfor vigtigere end nogensinde, at vi kan indtænke de grønne løsninger i de projekter, vi tager ind og i vores måde at drive forretning på, udtaler han.

Du kan læse hele regnskabet HER

For yderligere information omkring regnskabet, kontakt da Økonomidirektør Diana Nielsen på dn@tscherning.dk

Gå tilbage