Nyheder
  • Tscherning opruster ledelsen til fortsat vækst

Tscherning opruster ledelsen til fortsat vækst

Tscherning opruster ledelsen til fortsat vækst

Søren Tscherning genindtræder som administrerende direktør for Tscherning, og ledelsen omstruktureres for at understøtte fortsat vækst og udvikling.

Søren Tscherning genindtræder som administrerende direktør for G. Tscherning A/S, og nuværende administrerende direktør Søren Refsgaard forlader virksomheden.

Udskiftningen på topposten i Tscherning er led i en større ledelsesmæssig og organisatorisk omstrukturering, hvor formålet er at understøtte den fortsatte vækst og udvikling af virksomhedens produktion, da der nu er kommet godt styr på de administrative rutiner.

Tscherning er både en anlægsvirksomhed og en af landets største nedrivningsvirksomheder. Tscherning har i en længere årrække oplevet stor vækst i både nedrivnings- samt anlægsopgaver og det er for styrke at ledelsen af denne voksende produktion, at der således omstruktureres og oprustes hos Tscherning.

Udover at Søren Tscherning i funktionen som administrerende direktør vil øge virksomhedens fokus på fortsat innovation og udvikling i produktionen, udvides ledelsen med en produktionsdirektør.

Den nye produktionsdirektør skal fremtidssikre synergi og vækst på tværs af produktionsområderne nedrivning, anlæg og materieludlejning, mens entreprenør og leder af nedrivningsområdet Klaus Bodilsen indtræder i rollen som teknisk direktør, hvor han skal fortsætte og udvikle Tschernings fagligt høje og miljørigtige opgaveløsning. Øvrige nøgleposter vil forblive uændrede.

En kandidat er endnu ikke udpeget som produktionsdirektør.

________________________________________

For spørgsmål i relation til ledelsesændringerne i Tscherning, kan der rettes henvendelse til: 

Søren Tscherning

Adm.direktør

Email: soren@tscherning.dk | Mob: +45 2070 1060

Hovednr:+45 7020 7050 | Web:tscherning.dk

Gå tilbage