Nyheder
  • Tscherning henter kendt profil ind som ny materielchef

Tscherning henter kendt profil ind som ny materielchef

Erik Høi, der kommer fra en stilling som Nordisk direktør i den tyske maskinproducent Wacker Neuson, får sin gang på Tschernings materielstation i Stærkende, når han starter i virksomheden.

Materielafdelingen er en af grundpillerne i Tschernings forretning. Vores største kunde er os selv, men med en af markedets største andele af egenproduktion og maskinpark der blandt andet rummer omkring 100 større entreprenørmaskiner, det det ikke en lille opgave at holde styr på.

Derfor er det med stor glæde, at vi kan byde en stærk spiller velkommen til posten som chef for afdelingen.

Erik Høi er en kendt profil i maskin- og ikke mindst i udlejningsbranchen. Han har gennem mange år været ansat i materieludlejningsfirmaet Ramirent som chef for den danske afdeling, og hans meterlange CV tæller også posten som materielchef hos NCC.

Ved siden af sit øvrige arbejde bestred han desuden i en årrække formandsposten i Materielsektionen i Dansk Byggeri, som han sammen med en aktiv bestyrelse var med til at skubbe frem.

Han har altså dermed tonsvis af erfaring med at styre både maskiner og mennesker inden for alle de discipliner, opgaven kræver. Det være sig lagerstyring, materieludlejning, ledelse af maskinførere med mere. Og alt dette bliver nødvendigt i hans nye stilling hos Danmarks Grønne Entreprenør, da materielafdelingen ud over den store maskinpark også tæller tæt på 50 af Tschernings over 220 ansatte.

Enormt meget hjerte
Erik Høi har valgt at skifte til Tscherning, blandt andet fordi han blev tiltrukket af firmaets helt særlige ånd, som han blev opmærksom på, allerede i 1980’erne, da han mødte stifteren Georg Tscherning for første gang.

- Tscherning har jo en helt særlig aura. Det er en virksomhed med enormt meget hjerte, siger Erik og forklarer at netop dette har vejet tungt i hans overvejelser om skiftet:
- Det er et sted, hvor jeg kan komme til at være stolt over det jeg – og vi – laver. Og det betyder meget for mig. 

Selve jobbets indhold og forholdende passer også godt til hans fremtidige planer.

- Det er en mere fokuseret opgave, og jeg glæder mig meget til at kunne fokusere mine evner, så de bliver brugt mere kvalitativt end kvantitativt, siger han og fortsætter:
- Desuden HAR jeg prøvet det med at lægge 100% af mit liv i mit arbejde. Fremover vil jeg også have mulighed for at pleje min familie, og rammerne i Tscherning mig mulighed for en god work/life-balance.

Administrerende direktør i Tscherning, Søren Tscherning, glæder sig meget over den nye tilføjelse til holdet:

- Erik er en superstærk spiller, som både kender og passer ind i Tschernings helt særlige ånd. Så vi ser naturligvis frem til et langt og godt samarbejde, siger han,

CV for Erik Høi:
Født 1956 (63 år)
Uddannet Maskiningeniør
Tidligere ansættelser:
Wacker Neuson, Ramirent Group, Altima A/S, NCC

Gå tilbage