Nyheder
  • Tscherning arbejder - ansvarligt - videre under krisen

Tscherning arbejder - ansvarligt - videre under krisen

Vi står i en fuldstændigt ekstraordinær situation for tiden. For Tscherning er missionen helt klar:

Vi gør alt for at opretholde vores produktion så godt som overhovedet muligt under de aktuelle omstændigheder. Vi følger i disse tider naturligvis myndighedernes anbefalinger, som enhver ansvarlig virksomhed ville gøre det. Derfor har vi taget en lang række forholdsregler vedr. hjemmearbejde/skiftehold, afholdelse af møder, omklædning, 2 meters afstand, øget rengøring etc. for at minimere smitterisikoen mest muligt.

Vi har dog stort set alle m/k på arbejde på vores projekter og bestræber os på at kunne opretholde vores aktivitetsniveau på alle byggepladser i henhold til de individuelle aftaler, vi indgår med alle vores uundværlige kunder. Vores medarbejdere bliver løbende opdateret omkring situationen og de øgede krav, som vi, myndigheder samt vores kunder og samarbejdspartnere stiller til os i denne specielle situation. Det sker løbende blandt andet via vores interne kommunikationsplatforme.

Vi følger naturligvis udviklingen tæt og ser frem til, at den normale hverdag vender tilbage. I mellemtiden er I velkommen til at kontakte os, hvis der er noget I har spørgsmål til.

Gå tilbage