Det sker
  • Ny materielchef ansat i G. Tscherning A/S

Ny materielchef ansat i G. Tscherning A/S

Ny materielchef ansat i G. Tscherning A/S

G. Tscherning A/S har per den 1. juni 2018 ansat Palle Krarup Olsen som ny materielchef, til deres materielplads på Lillemosevej, Hedehusene, som består af et værksted, en kørselsafdeling og materieludlejning.

Palle Krarup Olsen har tidligere arbejdet som operationel chef for Cramo og har derfra stor erfaring indenfor maskin- og materiellevering til byggebranchen. Ydermere har Palle haft ansvar for egen afdeling med fokus på procesoptimeringer, effektiviseringer og nye transportløsninger.

Med utallige gennemførte lederuddannelser, erfaring fra byggebranchen og kundehåndtering, er Palle klædt helt rigtigt på til at udføre de daglige opgaver, der skal løses på Tschernings materielplads. I fritiden nyder Palle at spille golf, at nyde hus og have samt hyggelige stunder med familie og venner.

G. Tscherning A/S har siden 2017 været igennem en større organisatorisk omstrukturering og som en del af denne, skal Palles ansættelse understøtte den fortsatte vækst og udvikling af virksomhedens produktion.

Hvis du vil kontakte Palle, kan du skrive til ham på pko@tscherning.dk

Gå tilbage