Nyheder
  • Ny direktør for nedrivning

Ny direktør for nedrivning

Det er med stor begejstring at Tscherning d. 1.juni, kan byde velkommen til Thomas Willumsen, vores nye direktør for nedrivning.

Thomas skal stå i spidsen for produktionen og ledelsen af Tschernings nedrivning, og være med til at opretholde den høje faglighed og solide opgaveløsning som vores nedrivningsafdelinger er kendt for. Derudover skal Thomas være med til at videreudvikle Tschernings bæredygtigheds- og genbrugsarbejde, så vores omstilling til cirkulær økonomi og reduktion af CO2 udledning kan fortsætte med stor kraft og kreativitet.

Thomas kommer senest fra en chefstilling hos Adserballe & Knudsen, men har inden da arbejdet for blandt andre MT Højgaard.

Vi byder varmt velkommen til Thomas,

Søren Tscherning og Klaus Bodilsen.

 

Et par ord fra Thomas selv -

Det er med stor glæde, at jeg tiltræder stillingens som Nedrivningsdirektør i Tscherning.

Først og fremmest vil jeg takke Søren Tscherning og Klaus Bodilsen for den imødekommenhed og tillid I allerede har vist mig, forud for starten på mit nye job.

Jeg glæder mig helt enormt til at hilse på alle de kompetente medarbejdere i Tscherning, som jeg nu kan kalde mine kollegaer.

Der venter spændende opgaver i at fortsætte den grønne omstilling, som Tscherning står i spidsen for samt sikre det høje niveau, der leveres på vores mange byggepladser - Hold op hvor jeg glæder mig!

Samtidig vil jeg sige tak til Adserballe & Knudsen, for 6 1/2 lærerige år. Det har været en fantastisk arbejdsplads, og jeg ønsker jer alt det bedste fremadrettet.

Thomas Willumsen

Gå tilbage